CBB Mobil taletid

Bedste CBB mobil taletid abonnement

CBB mobil taletid abonnementCBB mobil taletid abonnement – Hvis du skal bruge et meget billigt mobilabonnement, så er det tilbud som CBB Mobil taletid har lige nu lige noget for dig. Du får nemlig altid rigtigt gode tilbud på taletid og data pakker. Og så får du fri SMS og MMS inklusivt i pakken. Dækning og netværk

Nedenstående mobiltilbud må da siges at være en flok super godt tilbud på mobilpakker. Oprettelsen koster lige nu 0 kroner. Dette er blot en af flere gode ting fra CBB Mobil taletid som du kan vælge imellem. Men kig godt efter hos de forskellige mobilselskaber i Danmark inden du beslutter dig for et af dem.

CBB mobil taletid abonnement priser:

Danmarks bedste netværk

Når du er kunde hos CBB mobil taletid, så får du Danmarks bedste mobildækning.

CBB mobil taletid bruger nemlig mobilmaster fra Telenor mobil og Telia mobil netværk. Dette giver tilsammen Danmarks stærkeste netværk. Det betyder at de tilsammen dækker 99 % af Danmark med mobilt netværk.

Derfor får du hos CBB mobil Danmarks allerstærkeste mobil netværk.

Så er det jo en del sjovere at surfe online på nettet samt at holde kontakten med vennerne og familien.

Startede som Club Blah Blah

Helt tilbage i år 2000 startede selskabet under navnet Club Blah Blah, men skiftede så over til at hedde CBB mobil i år 2002.

Siden da har de fået i tusindevis af kunder under dette navn, og er i dag en stor spiller på mobilmarkedet i Danmark. Deres priser ligger i den lave ende, og CBB mobil er et mobilselskab som de fleste kender.

Billige mobilpakker og god kundeservice

Det har igennem årene været et mål at yde en rigtig god kundeservice, samt kunne tilbyde mobilpakker til lave konkurrencedygtige priser.

Det må siges at være lykkedes, da de i dag er en stor spiller på det danske mobilmarked. God kundeservice har før i tiden været en mangelvare, og det skal siges at CBB mobil i dag er et godt eksempel på dette.

Billig taletid hos CBB Mobil

De fleste mennesker er i dag meget afhængig af deres mobiltelefon, men behovene kan være forskellige. Derfor gælder det om at finde rette mobilabonnement der kan dække dit behov for taletid og mobil data. Du finder mobilpakker til alle behov hos CBB mobil taletid. Her er nemlig et bred udvalg til dig, der dækker små og store behov for disse ting.

CBB Mobil taletid – Har du et lille behov for taletid og data, så er der en pakke til det. Men har du brug for eksempelvis fri taletid, så er der også en pakke med det. De fleste mennesker vil jo gerne have et billigt abonnement med meget taletid og data. Det kan du finde hos CBB mobil taletid. De fleste går jo efter så meget indhold i mobilpakken som muligt. Og dette til den lavest mulige pris.

CBB mobil har lave priser

CBB Mobil taletid – Der er mange konkurrenter på det danske mobilmarked, så det gælder om at være skarp som mobiludbyder i dag. Konkurrencen er skærpet, og det betyder at priser samt kundeservice er blevet meget vigtigere for de danske mobilselskaber i dag. Også for CBB mobil taletid. Du vil derfor kunne finde nogen af de bedste og laveste priser hos CBB mobil taletid, da det er en af målsætningerne for dette selskab.

Kig nærmere på CBB mobil

Dette betyder at hvis du er på jagt efter et billigt og godt mobilabonnement, så er CBB mobil taletid bestem en spiller på de danske mobilmarked som du skal holde øje med.

Overskud til kunderne hos CBB mobil

CBB Mobil taletid – Du kan være helt sikker på at hos CBB mobil får du en god og hurtig kundeservice hele vejen rundt. CBB mobil har som et mindre mobilselskab bedre tid til at tage sig godt af sine kunder.

Og det gør de meget ud af. Der er også meget fokus på priser og produktindhold. Dette er vigtigt for CBB mobil. Ellers bliver de overhalet, eller kørt over af de større mobilselskaber i dag. Denne fokus på priser og god kundeservice kommer kunderne til gode, og giver et bedre ansigt ud af til.

Kundeservice betyder meget for CBB mobil

CBB Mobil taletid – Da de fleste jo helst vil have så meget for pengene som muligt, både med lave priser og masser af indhold.

Så er det vigtigt at skille sig ud på disse områder i dag. Du kan nemlig hurtigt få brug for en god support hos dit selskab hvis noget går galt med enten produktet eller regningen.

Her er CBB mobil stærke. Det betyder at du som kunde har brug for hurtigt at kunne komme i kontakt med kundeservice hvis du på nogen måde har brug for hjælp til dit abonnement, eller telefon.

Hvis du løber tør for taletid eller data

Det er i dag så smart at du får dit eget login til Mit CBB, så du selv kan tanke op af enten taletid eller data, hvis du skulle løbe tør inden periodens udløb. Du kan også selv via selvbetjeningen justere op eller ned i din mobilpakke så du kan tilpasse den til dit behov. Det er let og ligetil at gå til. Skulle du komme helt på herrens mark, så kan du altid ringe til CBB mobil support og få hjælp der.

Skift fra taletidskort til abonnement

Der er i dag ingen binding på et mobilabonnement fra CBB mobil taletid, og det betyder at du kan skifte pakke eller selskab fra måned til måned. Uden bøvl og bindinger. Alt i denne mobil verden er nemlig blevet meget lettere efterhånden som selskaberne har udviklet sig og det betyder så igen at alt er blevet lettere og mere gnidningsløst for os forbrugere at skifte selskab eller bare skifte abonnement.

CBB mobil blev opkøbt af Telenor i 2004

Dengang hed Telenor nemlig Sonofon, men de har så siden da skiftet navn til Telenor. Dengang begyndte salget af mobiltalefoner og mobilabonnementer at foregå over internettet, og det passede fint med den udvikling der kom i form af salg via internettet.

Flere siger at det var en ret god timing af dem dengang. Vi kan jo selv kigge på den succes de har i dag. Dette fik priserne til at falde på alt med telefoni. Især den mobile af slagsen.

Stor kundeprofil hos CBB mobil

Det er i dag lykkedes CBB mobil og Telenor at holde på den store kundeportefølje, og de er i dag enaf de store spillere på det mobile marked. De har en super kundeservice, og det betyder at de har kunnet holde på kunderne. Sådan er det i dag. Hvis ikke du yder en god kundeservice, så skifter kunderne bare til en anden udbyder der yder den gode kundeservice. Sådan er det hos CBB mobil. De holder på kunderne.

Aktiv på de sociale medier

Den gode kundeservice betyder også at CBB mobil er meget aktiv på de sociale medier hvis der skulle opstå udfordringer af nogen art. Dette giver igen en rigtig god tryghed for kunderne på dette område.

Som skrevet tidligere er den gode kundeservice vigtig for CBB mobil, og de har derfor også en god profil hos eksempelvis Trustpilot – se deres profil her.

CBB mobil kundeservice

CBB Mobil A/S
Frederikskaj 8
1780 København

Dækning Telia/Telenor netværk

Kontakt oplysninger: Mit CBB
Gå til hjemmeside – klik her

Kundeservice Telefon nummer: 50 50 50 50

Kundeservice åbningstider:

Man: 8.30-16.00
Tirs: 8.30-16.00
Ons:8.30-16.00
tors: 8.30-16.00
Fre: 8.30-16.00
Lør: Lukket
Søn: Lukket