3 tricks til bedre fotos med iPhone 5

Bedre fotos med iPhone 5

Bedre fotos med iphone 5 – Har du stadigt en Apple iPhone 5? Så har du her nogle tricks til at tage bedre billeder med din mobil.

Her har du lige 3 hurtige tricks til bedre fotos med iPhone 5.

Bedre fotos med iPhone 5

1. Tænd HDR

For den almindelige foto bruger, er der ingen grund til ikke at bruge HDR funktionen i iPhone 5 kamera app’en.

HDR står for High Dynamic Range, og er en tilstand, der sammensmelter to forskellige eksponeringer i en enkelt foto for at skabe det mest detalje-fyldte billede som overhovedet muligt.

Hvad er så ulempen ved HDR-mode ? HDR-mode er betydeligt langsommere end ved standard brug, altså ved brug uden HDR-funktionen.

Men de fleste motiver bliver en del bedre når du bruger HDR-funktionen i iPhone 5. Dette giver dig bedre fotos med iPhone 5.

2. Brug volumentasten som udløserknappen

På iPhone 5 kan “lydstyrke op” knappen bruges til at tage billeder med, altså denne knap bruges som udløser til at tage billeder med. Denne knap er i en næsten perfekt position til at påtage sig rollen som en udløserknappen.

Dette fungerer også, når du bruger en tre-knap fjernbetjening, herunder Bluetooth headset. Så du kan faktisk bruge et trådløst headset som fjernbetjening lukker kontrol. Hvor cool er det?

3. Top kamera tip

Nøglen til at få grundlæggende gode billeder handler om fokus og komposition. Prøv at få horisonten til at balancere lige i bunden af skærmen, så du ikke får skæve billeder, eller alternativt tænde gridden i menuen kamerafunktioner, hvis du syntes at det andet er for svært.

Husk at dine billeder skal være i fokus, altså være skarpe og i fokus. IPhone 5 har en temmelig hurtig fokuseringssystem til dels takket være dens udemærkede F / 2.4-objektiv, men prøv dit bedste for at holde dine hænder stille når du skal tage et billede, indtil eksponeringen er absolut klar til at få de bedste billeder. Dette giver dig bedre med iPhone 5.