Hvem kan få Alka Mobil?

Alka Mobil abonnement er et tilbud til de kunder i forsikringsselskabet Alka eller medlemmer af de fagforeninger, som de samarbejder med. Du kan tjekke hvilke fagforeninger det drejer sig om på Alka mobil hjemmeside herunder.

Alka mobil

Se abonnementer

Hele husstanden kan få Alka mobil, hvis…

Hele din husstand kan få Alka Mobil, hvis bare én har forsikring hos Alka, eller PlusKort eller er medlem af en af flere fagforeninger.

Alka mobil netværk

Alka mobil bruger Telia mobil netværk, og er derfor godt dækket ind med telefoni og mobil data i hele Danmark. Hvis du vil se driftsstatus på netværket skal du derfor tjekke dette på Telia’s hjemmeside for dit område.

Abonnementer med fri taletid

Alka mobil abonnementerne har fri tale, med forskellige størrelser af mobil data. Så her skal du blot bestemme dig for hvor meget mobil data du skal bruge. Der er en håndfuld forskellige størrelser af telefoni pakker at vælge mellem afhængigt af hvor meget data du skal bruge.

Tjek Trustpilot

Hvis du er interesseret i at se andre kunders anmeldelser af dette mobil selskab, så kan du gøre dette ved at klikke her. Hvis du vil se andre mobilabonnementer eller mobilselskaber, så har vi lavet artikler om disse her på siden også.

Mere eller mindre data

Abonnementerne hos denne udbyder af telefoni svinger fra få GB mobil data til flere hundrede GB data. Da telefoni ikke er en bærende indtægt hos Alka, betyder dette at prisen på et abonnement hos denne udbyder er lave. Her er der altså mange fordele ved at benytte denne udbyder af telefoni og forsikringer.

Gratis oprettelse

Som de fleste andre udbydere af telefoni i Danmark er der gratis oprettelse og dermed ingen gebyrer i den retning.

Få EU data med i pakken

Fri Tale og SMS/MMS så længe du befinder dig i EU og ringer eller skriver til andre mobilnumre som er hjemhørende i EU. Hvis du løber tør for data, får du en notifikation om at du er ved at løbe tør. Dermed kan du tanke data op hvis du har brug for dette i udlandet. Det gøres enten via en SMS, browseren på din telefon eller via selvbetjeningen.

Vær opmærksom ved grænsen til Tyskland

Bemærk, at forbrug i udlandet kan være forsinket og at Alka Mobil derfor ikke kan spærre for datatjenesten når dine EU data er opbrugt. Hvis der tilkommer forsinket forbrug, hæfter du også for det forbrug.

Hvis du befinder dig i Danmark nær grænserne, kan din telefon finde på, at vælge et udenlandsk netværk, hvis det er det stærkeste i det pågældende område. Du vil så takseres, som hvis du befandt dig i udlandet. Vær derfor opmærksom på dette, ved færden langs grænserne.