Cover til iPhone 6

Find dit cover til iPhone 6 her

Cover til iPhone 6

Har du anskaffet dig den nye iPhone 6 smartphone, så gå du måske med tanker om at få et cover til iPhone 6. Der findes nemlig allerede et kæmpe udvalg af cover til iPhone 6 på markedet lige nu.

Du kan få designet dit eget cover til iPhone 6, eller du kan købe de færdige covers, med forskellige motiver på. Det er jo helt op til dg selv hvad du gerne vil have af cover til din iPhone 6. Der kan være flere årsager til at du gerne vil have et cover til iPhone 6.

Den første er at det er en god beskyttelse til telefonen, hvis du skulle tabe den, og den anden er at du gerne vil vise noget med et motiv på dit cover, eller en speciel udformning på coveret.

Gå direkte til webshoppen med cover til iPhone 6 her

Design dit eget cover til iPhone 6

Cover til iPhone 6Du kan faktisk få designet dit helt eget og unikke cover til iPhone online hos My Trendy Phone, som er en af Danmarks største forhandlere af mobiltilbehør. Her kan du uploade dit motiv / Billede online, og få dit cover til iPhone 6 sendt med posten, som du så har et par dage senere.

En sjov mulighed for at få dig et helt unikt cover til din iPhone 6. Du kan selv sætte dit design op hos MyTrendyPhone.

Og du kan selvfølgeligt selv vælge om det skal være med egne billeder eller andre motiver du finder rundt omkring. Prisen er det samme uanset om det er et sådan cover eller til en anden telefon model.

Du skal bare selv uploade dit billede til My Trendy Phone. Og så vil du have et helt unikt cover til din iPhone 6. Dette er også en glimrende mulighed for firmaer der ønsker at brande sig selv. Og som ønsker deres logo på coveret. Alle tiders mulighed for markedsføring på denne måde med dit firma logo på din smartphone.

Tags: ,