Apple iPhone 7 – bedste pris

iPhone 7 priser:

Apple iPhone 7 kan nu købes i Danmark. Du kan både bestille mobilen i butikkerne samt online på nettet. Det er helt op til hvor du vil kæbe din nye mobil, online eller i en fysisk butik. Dog er den altid hurtigt udsolgt her i starten af en ny udgivelse. Men bare rolig, hvis den er udsolgt, kommer der hurtigt flere på lager igen.

Den hedder altså iPhone 7 og 7 Plus

IPhone 7 og iPhone 7 Plus kan fås i 5 forskellige farver, og er nu lavet i sort lækkert design. I iPhone 7 Plus er der nu indbygget 2 stk. 12 megapixel kameraer hvor det ene kan zoome og det andet er avet til flotte vidvinkel billeder.

Nu sker der ikke noget ved at der kommer vand på mobilen længere. den er nemlig langt om længe blevet vandtæt til en vis grad.

Hvad kan du forvente at iPhone 7 og 7 Plus?

Hvis Apple holder sig til sine traditioner, kan vi forvente at iPhone 7 kommer i midten af september 2015. iPhone 6 og iPhone 6 Plus blev afsløret den 9. september 2014 (og frigivet til offentligheden den 19. september); iPhone 5C og iPhone 5s blev afsløret den 10. september 2013; iPhone 5 blev afsløret den 12. september.

Så vi kan lige som se et mønster her. En anden teori kunne være at Apple vil begynde at frigive nye iPhones to gange om året, for at kunne holde trit med den stadigt voksende og stadigt stigende konkurrencen.

Dette ville betyde en iPhone lancering i foråret 2015 efterfulgt af en anden i efteråret. Men igen, det er bare rent gætværk.

iPhone 7 rygter – Skærmstørrelse

Af de tre smartphone skærmstørrelser Apple sælger i dag, ser det ud til at 4,7 tommer skærmstørrelsen på iPhone 6 ser ud til at være favoritten blandt kunderne.

Mange brugere syntes at iPhone 6 Plus og dens 5,5 tommer skærm er for stor. Så 4,7 tommer skærmstørrelsen ser ud til at være iPhone brugernes nye favorit skærmstørrelse.

Men når man kigger på konkurrenterne, så er det blevet utroligt populært at have 2 skærmstørrelser på de mest populære modeller, da der jo både er kvindelige og mandlige brugere med forskellige størrelser hænder.

iPhone 7 design

Traditionelt set holder Apple sig til det samme design i gennem 2 model udskiftninger, så her skal vi nok ikke forvente det vilde udsving i designet på iPhone 7. Skulle Apple dog gøre noget ekstra ud af designet på iPhone 7.

så kunne man faktisk sagtens forstille sig et tykkere design, og måske en kantet skærm, da der hos Apple er taget patent på dette design for nyligt. Her vil der være ekstra funktioner i den kantede skærm.

Der har været spekulationer om at Apple ville bruge Safir glas på skærmene, og det fordi det er mere holdbart end Gorilla Glas som vi kender i forvejen. Resten af designet skulle så laves i Liquidmetal.

Hvad så med kameraet ?

Igen siger rygterne at der er en betydelig forbedring på vej i forhold til de kameraer der findes i iPhone 6 og iPhone 6 Plus. I virkeligheden kunne det være den største kamera spring i historien om iPhone.

Rygterne går på et to-linse system i iPhone 7, hvor der vil blive mulighed for at tage billeder i DSLR-kvalitet. Altså det vi kender som spejlrefleks kamera kvalitet. HTC One M8 er allerede udstyret med en bagudvendt kamera, der bruger en dual-linse system.

Hvilken processor vil der komme i iPhone 7 ?

Samsung er faktisk allerede tilknyttet som leverandør af Apples A9 processor til den næste generation smartphones. Processorerne forventes at blive fremstillet under anvendelse af et såkaldt 14-nanometer design. De nye chips forventes at være mindre, samt mere effektive og naturligvis mere kraftfulde.

iPhone 7 er en lækker mobil

Du kan her på siden ovenfor se billeder af designet på den ny iPhone. Men nogle talentfulde designere og illustratorer har allerede sat deres ideer på at komme med såkaldte Apple koncept billeder: kunstneres indtryk for hvordan en mobil som denne kunne se ud.

Apple design koncept er baseret på den idé, at skærmen på den næste iPhone vil nå hele vejen til kanterne, så selve telefonen til at være lidt mindre end den nuværende iPhone 6 men med den samme mængde plads på skærmen.

Billeder af iPhone 7 og iPhone 7 Plus

iPhone 7

iPhone 7

iPhone 7

Trackback from your site.