Split Pic – Sjov foto app til iPhone / iPad

Split Pic (iPhone/iPad)

Split pic

Selvom Android kan flytte flere enheder end Apples mobile platform, så har App Store stadig en tendens til at få hovedparten af de bedste apps på mobilmarkedet. Men hvad kan du få af apps, hvis du ikke er villig til at betale for en mobil app?

Faktisk en hel del. Og de kan køres på både iPhone og iPad. Lige fra fra apps med foto effekter, lave musik på, og til at holde sig i form med.

Hvad kan du lave med Split Pic

Dette er en foto app baseret omkring en gimmick, og det gør den rigtigt godt. Den grundlæggende tankegang er at du kan “klone” dig selv til et billede mere end én gang ved at skyde det samme foto flere gange som en delt scene. Men med denne app kan du lege med billederne og sammensætningen på mange sjove måder.

Der er masser af værktøjer og filtre, hvor du får mulighed for at udfolde dine kreative evner og lave sjove eksperimenter med Split Pic.

In-app-køb giver dig adgang til flere filtre og layouts, og du kan låse op alt for kun nogle få kroner. Men start du bare ud ned den gratis app, for her er rigeligt at lege med.

Her er en sjov amatør videoer om appn