Se Telenor mobilt bredbånd abonnementer her

Telenor mobilt bredbånd abonnement kører som hovedregel på 4G netværket, men kommer du udenfor 4G området, så kan du også sagtens køre på 3G netværket. Lige nu findes der 3 pakker til dig med Telenor mobilt bredbånd som du kan vælge mellem. Se blot denne oversigt herunder med mobil data fra Telenor.

Men du kan også få familie rabat hvis i er flere familiemedlemmer der samles undet ét. Se også Telenor mobil abonnement oversigten her.

Telenor mobilt bredbånd tilbud priser:

Telenor mobilt bredbånd

8 GB

6 mdr. binding

Oprettelse 0 kr.

4G

Mindstepris 654 kr.

Pris pr. måned:

109 kr.

Gå til Telenor
Telenor mobilt bredbånd

40 GB

6 mdr. binding

Oprettelse 0 kr.

4G

Mindstepris 1074 kr.

Pris pr. måned:

179 kr.

Gå til Telenor
Telenor mobilt bredbånd

300 GB

6 mdr. binding

Oprettelse 0 kr.

4G

Mindstepris 2094 kr.

Pris pr. måned:

349 kr.

Gå til Telenor

Telenor Mobilt Bredbånd tilbyder 3 forskellige pakker

Telenor mobilt bredbånd abonnement – Efter at du har valgt abonnement og hastighed, så skal du vælge hvilket udstyr du vil have til dit mobile bredbånd. Uanset hvad du vælger, kommer du online på Telenors 4G-netværk. Det vigtigste er at du finder den pakke der passer til dit behov for mobil data.

Telenor mobilt bredbånd abonnement – Det er egentligt meget enkelt med 3 forskellige pakker med mobilt bredbånd fra Telenor. Det er nemlig meget forskelligt hvad folk ønsker med mobilt bredbånd og derfor passer en af de 3 pakker også til de fleste behov i Danmark.

For enten har du et stort behov med masser af date, ellers har du et lille behov med få data i pakken. Den mellemste pakke passer så til dem der har et gennemsnitlig behov for date på deres mobile enhed.

Dette samlede indtryk gør at de her dækker de flestes behov for data som der kunne være brug for med et typist dansk behov til forbrugerne i Danmark. God fornøjelse med din nye mobilt bredbånds pakke.

Telenor mobilt bredbånd abonnement er mobil data på 4 måder

Du kan bruge mobilt bredbånd på 4 forskellige måder fra Telenor. Du kan bruge dette med et almindeligt Sim-kort. Eller ved hjælp af et 4G USB-modem. Du kan også bruge mobilt WiFi modem hvor i kan være op til 11 personer online på samme tid. Dette giver dig frihed til at vælge den type bredbånd der passer til dit behov.

Dette kan være praktisk i eksempelvis et sommerhus eller lignende. Den sidste løsning kan være en router der kan sprede internet signalet trådløst og med kabel.