Vimobil mobil taletid støtter en god sag

Vimobil mobil taletid – Kunne du tænke dig at støtte en god sag når du skifte mobilselskab? Så er her et godt bud på et nyt et af slagsen. Du kan nemligt komme meget billigt fra start hos Vimobil mobil taletid.

Oprettelsen er gratis og den første måned koster kun 1 krone på alle pakker der tilbydes. Vimobil er ejet af TDC, og kører derfor på et virkeligt godt mobilnetværk. Dette er et af de bedste netværker i Danmark.

Vimobil mobil taletid abonnement oversigt:

Mobilpakker til alle behov

Der tilbydes en god række mobilpakker med meget forskellige indhold af taletid og mobil data. Hver gang der bliver solgt en mobilpakke fra Vimobil, så er du med til at støtte en god sag. Du vælger selv hvilken sag det er når du opretter et mobil abonnement hos Vimobil.

Det koster ikke ekstra at støtte en god sag

Selvom du kan vælge at støtte en god sag med et beløb når du opretter et abonnement hos Vimobil, så er det ikke med til at fordyre abonnementet. Du vælger helt selv hvilket formål du gerne vil støtte med når du opretter dit abonnement hos Vimobil mobil taletid. Vimobil bruger TDC mobilnetværk, så du får et af Danmarks bedste netværk at tale og bruge mobil data på.

Dette er blot fordi dette selskab som hører under TDC koncernen ønsker at støtte gode sager rundt omkring i verden. Længere er den egentlig ikke. Så hvil du have et mobilabonnement med en god samvittighed, så skal du vælge dette selskab.

Vil du se andre mobilabonnementer?

Hvis du ønsker at tjekke de andre mobilpriser på mobilabonnementer i Danmark så klik her og lav en sammenligning af indhold og priser først. Du kan fra denne oversigt gå direkte til mobilselskaber og bestille din pakke med det samme online og hele døgnet rundt.