3 abonnement / 3 mobil tilbyder dig et super godt udvalg af taletidspakker og 3 mobilt bredbånd og telefoner til ethvert behov.

3 abonnement priser fra 3 mobil:

Har du set reklamerne på tv eller andre steder, så har du sikkert også set at du får mange fordele med i pakkerne fra 3 mobil.

3 ejer OiSTER

Da 3 mobil ejer OiSTER mobil, leverer de også mobilnetværk til OiSTER.

Se 3 mobil priser og indhold i nedenstående oversigt med 3 telefoni. Se også andre mobilselskaber i Danmark – klik her.

3 abonnement – 3 mobil oversigt

3.dk

3 abonnement – 3 mobil med data

3 abonnement pris oversigt3 abonnement dækker nemlig over de fleste behov for telefoni. Her ser du hvilke pakker med mobil taletid og data der tilbydes lige for tiden hos 3 abonnement. Tjek pakkerne nedenfor og gå direkte ind og bestil i dag. Du kan bestille online døgnet rundt. Se også oversigt med mobilselskaber her.

Fordele ved 3 abonnement – 3 mobil

  • Adgang til lynhurtigt 4G-netværk
  • Fri sms og mms med i abonnementerne.
  • Fri 3 til 3 – ring gratis til andre 3-kunder.
  • Brug mobilen i 72 lande uden ekstra omkostninger
  • Abonnements tjek
  • Masser af tilvalg til dit abonnement

Bestil taletid, mobilt bredbånd, eller din nye mobil hos 3

3 mobil har det hele. De skiller sig dog ud på flere områder og især på Roaming området. Se også OiSTER mobil tilbud her.

Køb en ny mobiltelefon

Her finder du et stort udvalg af mobiltelefoner og tablets. Der køres jævnligt med gode tilbud på udvalgte modeller. Du se alle mobiltelefoner – klik her.

Tal billigt i udlandet

Som før nævnt har de mange ting at tilbyde dig. De dækker blandt andet mange lande rundt omkring i verden med taletid og data. Dette er en af de store styrker ved at vælge taletid fra dette selskab frem for de fleste andre teleselskaber i Danmark her.

Tal gratis med fri 3 til 3

Du kan selvfølgelig også tale gratis med andre personer der har abonnement hos dette mobilselskab. Der kan spares mange penge på dette område på din mobilregning. Og det gælder selvfølgeligt kun hvis du kender andre der også har abonnement fra dette selskab taletid som teleselskab.

3 mobil tilvalg

Der findes masser af tilvalg til dit 3 mobilabonnement. Dette er alt lige fra fysisk tilbehør til abonnements udvidelser som kan give din mobilpakke fra dette selskab taletid endnu mere spændende for dig at have.

[su_youtube url=”https://youtu.be/LuF2jfPZZmI”]25. april 2024

3 mobil taletid

Med 3 mobil taletid kan du tale gratis med andre kunder hos 3 mobil taletid. Det er uanset om de har et 3 mobilabonnement med fri tale eller med begrænset taletid, som f.eks. 10 timers taletid eller lignende. I de fleste 3 abonnementer er der inkluderet 3 udlandstelefoni.

Er der gratis oprettelse hos 3 mobil?

Ja, 3 mobil har gratis oprettelse og ingen binding på abonnementer.

Hvor godt dækker 3 mobil, hvor jeg bor?

Det er selvfølgeligt vigtigt at du har god mobil dækning der hvor du færdes mest. Du skal derfor tjekke hvordan din dækning er hvor du bor og dærdes mest i Danmark.

Kan jeg købe 3 abonnementet med eSIM?

Ja, du kan sagtens købe 3 abonnement med eSIM. Når du bestiller et 3 abonnement er der et trin hvor du kan vælge dit mobilnummer i bestillingsprocessen. Her kan du også vælge at skifte fra alm. SIM-kort til eSIM.

Hvor meget data har jeg brug for i et 3 abonnement?

Du kan se hvor meget data du bruger på dit nuværende abonnement. Her anbefales det at kigge 3-6 måneder tilbage på dit data forbrug. Således kan du du se dit gennemsnitlige data forbrug og finde ud af hvilken løsning du skal vælge hos 3 mobil.

3 abonnement tilvalg – 3 mobil tilbud

Med 3 mobil tilvalg kan du vælge at tilføje musiktjenester, film og TV, sikkerhedspakke. Du kan også tilvælge udlandstelefoni og data i udlandet. Så kan du ringe og bruge mobildata enten inkluderet i prisen eller til en merpris der er som i Danmark. Find de gode 3 mobil tilbud her.