OiSTER mobil abonnement brager frem i Danmark med deres billige mobilabonnementer.

Bedste OiSTER mobil oversigt

De fleste danskere kender nok godt de syngende østers fra tv reklamerne.

Se mobilpakkerne fra OiSTER abonnement nedenfor, og vælg den der passer bedst til dig og dit mobil behov.

OiSTER mobil taletid er ejet af 3 mobil.

OiSTER mobil abonnementer

OiSTER mobilVil du se en oversigt med de populæreste mobilselskaber i Danmark, så klik her. Vil du gerne sammenligne alle de mest populære mobilabonnement priser i Danmark, så klik her. Vi håber at du ved hjælp af vores søgeværktøj finder det du søger i dag.

Faste lave priser

OiSTER abonnement priser har ingen binding på deres abonnementer. OiSTER abonnement har altid faste lave priser, og det er netop her at den stigende popularitet har deres rødder. OiSTER mobil taletid bruger 3 mobil´s mobil netværk, og er dermed rigtigt godt dækket ind på det område.

Mobiler og abonnementer

Hos OiSTER abonnement finder du et lille udvalg af de mest populære smartphones, samt et rigtigt godt udvalg af mobilabonnementer. Det gør det hele meget mere overskueligt, samt lettere at vælge hvad du gerne vil have af mobilpakke samt mobiltelefon.

Udlandstelefoni

Du har host dette selskab udlandstelefoni OiSTER hvor du har fordel af at have inkluderet taletid når du er i udlandet. Du kan via Mit OiSTER se om du er tilmeldt udlandstelefoni OiSTER. Hvis du ikke er det, kan du tilmelde dig via Mit OiSTER på deres hjemmeside. Dette kan du gøre døgnet rundt via din computer.

OiSTER mobil startede i 2008

Tilbage i 2008 så OiSTER mobil dagens lys. Dengang var det mere mobilt bredbånd der havde fokus, men i dag har de også OiSTER abonnement og telefoner. De fleste kender nok OiSTER abonnement fra TV reklamerne med de sjove dyr der synger og danser budskaberne ud i animerede videoer. De er også kendt for deres lave priser på taletid og mobilt bredbånd.

3 mobil ejer OiSTER mobil

Tilbage i 2008 lancerede det kendte mobilselskab 3 mobil det nye selskab. Ideen var at lave et konkurrencedygtigt under selskab med billige mobilpakker der skulle markedsføres med et tvist af humor. Det er her vi alle kender de syngene dyr fra reklamerne. Man må sige at konceptet og markedsføringen af dette selskab er lykkedes. Det er i dag et af de mest populære lavprisselskaber i Danmark, takket være de sjove reklamer og de lave mobilpriser.

Alle har mobiltelefon

OiSTER abonnement – At have en mobiltelefon er i dag hvermandseje. Derfor er konkurrencen hård på mobilmarkedet, og det ses på priserne hos de enkelte mobilselskaber. Det er derfor det er blevet så populært at lave mindre underselskaber til de større mobilselskaber, så de kan skille sig ud med lavere priser og større udvalg af mobilabonnementer.

Denne konkurrence kommer os forbrugere til fordel, da det giver sig udslag i bedre produkter der er endnu mere overskuelige, samt en del bedre kundeservice rundt omkring i de forskellige mobilselskaber. Alle er interesserede i lave priser og god service. Her giver OiSTER abonnement dig begge dele. Dette i for af en super god hjemmeside hvor du kan styre alt selv via Mit OiSTER selvbetjening.

Gå til OiSTER mobil

Mobil Markedet har ændret sig

OiSTER mobil abonnement – Mange ting er sket siden de så dagens lys i 2008. Dengang handlede det mere om mobilt bredbånd, hvor det i dag er mange flere forskellige produkter der tilbydes og fokuseres på. I dag er det eksempelvis meget almindeligt at du får sms og mms med frit forbrug. Det var engang noget der blev konkurreret meget på, da selskaberne ville lave de bedste pakker med mest indhold.

I dag er det mere antal timers taletid samt antal mobildata det drejer sig om. Det nyeste element i en mobilpakke er nu også udlandstelefoni, også kaldet roaming i udlandet som er begyndt at dukke op i mobilpakkerne. Her er OiSTER abonnement selvfølgelig også på banen med en løsning.

Mobilselskabet OiSTER mobil

OiSTER abonnement – Når vi i dag tænker lavprisselskab, så er det ofte dette selskab der popper op i vores hoveder. Det takket være de mange tv reklamer, men også de mange mobilpakker der tilbydes til nogle af Danmarks laveste mobilpriser. OiSTER abonnement er i dag vokset sig til at være et af de største og populæreste mobilselskaber i Danmark.

Vælg det rigtige abonnement

Her på Mobiltildig.dk har vi lavet en oversigt over de mest populære selskaber i Danmark. Dette er for at du som forbruger har det hele samlet et sted. Det er også meget lettere for dig at overskue priser og indhold af de forskellige selskabers pakker med taletid og mobilt bredbånd der tilbydes.

Dit mobil behov

Der er folk der kun bruger deres mobil til at være på nettet med, mens andre har et større behov for at tale i telefon. Her er der selvfølgelig gratis tale mellem OiSTER abonnement. Men du har alle størrelser taletid og data i pakkerne fra OiSTER abonnement. Der er garanteret også en pakke til dit behov.

Der er simpelthen pakker til alle behov. Store som små. Hvis du undervejs finder ud at at du vil skifte pakke, så kan du gå ind under Mt OiSTER og ændre til at større eller mindre abonnement her. Du kan også vælge tilvalgspakker i alle former. Mere taletid eller mere data? Du finder det under Mit OiSTER på deres hjemmeside. Dette nye valg skifter så til den næste betalingsperiode, altså næste måned.

Du kan vælge Fri Tale abonnement

Har du brug for at kunne snakke løs dagen lang, så er der også en pakke til det hos OiSTER abonnement. Så skal du ikke gå og tænke på hvor meget du har brugt af taletid. Har du ikke sådan en pakke, så kan du via Mit OiSTER se hvad du har forbrugt af dette indtil nu. Det samme gælder for mobil data forbruget. sms og mms er inkluderet i de fleste pakker med undtagelse ef den forbrugsbestemte pakke.

Til det yngre publikum

OiSTER abonnement – Det skyldes nok i høj grad de sjove sprælske reklamer at det er det yngre segment som de henvender sig til. Dette se i kundeporteføljen. Men det er måske også det der har været planen fra starten af hos OiSTERs mobil. Det ser ud til at være lykkedes meget godt indtil videre.

Tilbyder også telefoner

Der tilbydes også et godt udvalg af de populæreste modeller af mobiltelefoner hos dette selskab Dem finder du selvfølgelig også på deres hjemmeside i afsnittet om telefoner – Klik her for at se udvalget af mobiltelefoner hos OiSTER.

Får gode anmeldelser

Kundeservice betyder meget i dag og især GOD kundeservice. Dette er også blevet et stort element selskaberne imellem. Så de mobilselskaber der får de bedste anmeldelser, får som regel også kunderne. Du kan se anmeldelser af OiSTER abonnement hos Trustpilot her på dette link.

Kontakt:

Oister hjemmeside: www.oister.dk
Oister kundeservice Tlf. 70 31 30 70

Adresse:
Scandiagade 8, 2450 København SV

Kundeservice åbningstider:
Man: 13.00-16.00
Tirs: 13.00-16.00
Ons:13.00-16.00
tors: 13.00-16.00
Fre: 13.00-16.00
Lør: Lukket
Søn: Lukket