Derfor Call me abonnement

Call me abonnement benytter Telia’s netværk, og det siges at være et af Danmarks bedste netværk. Både på 3G og 4G. De forskellige services som Call me abonnement har kan tilmeldes gennem CallMe Selvbetjening.

Call Me mobil

Gå til CallMe

I selvbetjening kan du se, hvilke services og rabatpakker du allerede er tilmeldt samt ændre dine tilmeldinger. Har du brug for andre SMS-pakker, saldokontrol, eller spærring af din mobil og meget andet, så skal du bare logge på Selvbetjening.

Der er ingen binding på pakkerne fra dette selskab, og så har du adgang til selvbetjening i alle døgnets 24 timer, året rundt.

Call me abonnement til alle behov

Call me abonnement har taletidspakker til alle aldre. Startende med LITTLE ME, som er lavet din dine børn, så der er kontrol over forbruget. Og ellers går pakkerne helt op i fri taletid med masser af data i pakken.

Oprettelsen er lige nu på 0 kr., og det samme er opkaldsafgiften på CallMe mobil taletid.

Tjek pakkerne ovenfor ved at klikke på de grønne knapper der fører dig direkte ind på dette selskab hjemmesiden, hvor du kan bestille pakkerne med det samme, hvis du vil.

Stort udvalg af mobiler og tablets hos Call me

call me abonnementEr du på udkig efter en ny telefon eller tablet? Så klik dig ind på CallMe mobiler og tablets.
Her vil du se et stort udvalg af telefoner og tablets der kan dække alle behov. Tjek det, og se om du ikke kan finde det du leder efter lige nu.

Tal ordentligt med Call me abonnement

Call me abonnement gør meget for at vi skal tale ordentligt med hinanden. Derfor har de gjort meget for at fremme det pæne danske sprog så vi kommunikerer bedre sammen. Du kan læse meget mere om dette gode initiativ på callme.dk.

Mobilt bredbånd fra Call Me

Hvis du ønsker at finde gode tilbud indenfor mobilt bredbånd, så kan du klikke her for at læse med hvad mobilt bredbånd der tilbyde af dette.

Mobil tilbud hos Call Me

Ønsker du at se hvilke mobil tilbud de har hos dette selskab lige nu, så gå blot ind på deres hjemmeside via dette link og hvad du kan spare på de aktuelle mobil tilbud lige nu.