Doro mobil for seniorer

Doro mobilDoro mobil er et svensk firma der producerer mobiltelefoner der er specielt udviklet til senior markedet. Doro mobil har over 37 års erfaring indenfor telecom branchen, og laver meget brugervenlige telefoner og mobiltelefoner der har vundet flere internationale designpriser.

[symple_button color=”green” url=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=622947&media_id=4365″ title=”Gå til Doro 632″ target=”blank” border_radius=””]Se Doro 632 hos Call me og bestil online – Mindstepris 1497 kr.[/symple_button]
[symple_button color=”green” url=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=625996&media_id=4365″ title=”Gå til Doro 507s” target=”blank” border_radius=””]Se Doro 507s hos Call me og bestil online – Mindstepris 633 kr.[/symple_button]
[symple_button color=”green” url=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=625998&media_id=4365″ title=”Gå til Doro Liberto 825″ target=”blank” border_radius=””]Se Doro Liberto 825 hos Call me og bestil online – Mindstepris 2097 kr.[/symple_button]
Disse mobiler er lavet med henblik på brugervenlighed og overskuelighed. Det betyder at de har store knapper, og er nemme at betjene. Og så er der ikke så mange dikkedarer… brug telefonen til at ringe fra eller skrive sms’er, that’s it. Doro mobil laver både slide-telefoner, og almindelige telefoner.

Doro mobil – God til nødopkald

Nogle af telefonerne har en ét-tryks funktion til at sende en nød-sms, eller automatisk kalde op til et forud bestemt telefon nummer.

Nogle af disse modellerne har ekstra høj og tydelig lyd til brugere med nedsat hørelse. Så selvom du er en ældre person der gerne vil have en mobiltelefon, så kan du sagtens finde ud af at betjene en Doro telefon. Og så er den nem at bruge. Desuden har disse modeller en lommelygte funktion i sig, samt FM radio.

Klap-telefon og slide telefon

Disse telefoner kan som tidligere nævnt fås i flere forskellige udgaver, så som klap telefon, slide telefon, eller bare en ganske almindelig simpel telefon der hverken kan slides eller klappes op.

Hvilket også er at foretrække hvis du gerne vil have så enkel som muligt en telefon. Den målgruppe som disse telefoner er udviklet til vil selvfølgelig elske den enkelthed som disse mobiltelefoner har.

Ud over de store knapper og den gode lyd, så de også et rigtigt godt og tydeligt display hvor man sagtens kan se hvad der sker på. Så er du i gruppen for ældre eller seniorer om du vil, så er disse modeller noget vi rigtigt godt kan anbefale dig at købe. Vi ønsker dig en rigtig god fornøjelse med at vælge din nye mobiltelefon.

Disse mobiler er utroligt populære hos det ældre publikum, og bruges derfor meget af disse. Så hører du til i denne gruppe, så kan vi absolut anbefale disse mobiltelefoner til dig.