Bedste dækning med youSee abonnement

youSee abonnement – Enkle pakker med enkelt indhold. Dette er de mest populære størrelser af indhold og forbrug blandt kunderne. Med i pakkerne får du millioner af musiknumre, så der altid er noget at lytte til. Du får FRI tale i alle pakkerne nu, så der skal du ikke tænke på at begrænse dig.

youSee abonnementFå det bedste mobilabonnement pris – klik her. Vil du se en komplet oversigt med de populæreste mobilselskaber i Danmark, så klik her Rigtig god fornøjelse ;-).

youSee abonnement pris oversigt

youSee abonnement med masser af musik

Når du har et abonnement fra youSee abonnement, så får du milioner af musiknumre med i pakkerne. Der er desuden også 4G inkluderet i alle abonnementerne fra youSee abonnement. Så du vil aldrig løbe tør for musik, uanset om du lytter til muik derhjemme, eller til fester eller på stranden.

Fri adgang til youSee musik

Når du har et mobil abonnement fra dette mobil selskab, så får du fri adgang til youSee musik. Her kan du vælge imellem over 30 millioner musiknumre som du kan høre når du har lyst. Her er musik for enhver smag og temperament. Glæd dig til at få adgang til masser af musik hos youSee.

Brug mobilen i udlandet med youSee

Tag mobilen med dig på rejsen i 36 lande i Europa uden af bekymre dig om regningen. Du kan også opnå familierabat. Gå blot ind og læs mere om hvor meget du kan spare på familierabat med youSee abonnementer. Nu er du mere fri til at bruge mobilen i udlandet, men både taletid og data.

Fri sms og mms

Du får også Fri sms og mms når du har et abonnement her. Dette er med til at give dig en bevægelsesfrihed online til det maksimale. Du kan opnå masser af fordele med et mobilabonnement fra youSee, der tilbyder både mobil taletid, mobilt bredbånd, samt mobiltelefoner og tablets.