OK mobil bliver til CBB mobil. Får du en mobilpakke, der passer lige præcis til dig.

OK mobil – CBB mobil

OK mobil har flere forskellige mobilpakker og mobilpriser at vælge imellem, og uanset hvilken pakke du vælger får du følgende med i pakken:

Mobilabonnement priser

Se abonnementer

Så er det bare at vælge den pakke med den mængde OK mobil og data, som passer til lige præcis dit behov. Se vores oversigt med mobilselskaber her.

Vil du se alle mobilabonnement priser – klik her. Så finder du hurtigere den telefoni løsning som du skal bruge.

OK-mobil bruger Telenor netværket

Telenors mobil netværk siges at være det bedste mobilnetværk i Danmark.

Derfor har du her en kæmpe fordel på dækningsområdet her i Danmark.

Så du kan bevæge dit rundt hvorsomhelst i Danmark og have en god dækning. Uanset om du er til koncert, eller til fodboldkamp hvor der kan være stor belastning på mobilnetværket.

Tank din bonus til mobilen hvis du også har et OK Benzinkort

Du kan nemlig med OKMobil få op til 2 timers ekstra taletid, eller 2 GB ekstra data pr. måned, oven i din mobilpakke med OK mobil ved at tanke op på dit OK Benzinkort.

Dette kan gøres på en af OK Benzin’s mange tankstationer over hele Danmark. For når du har et OK Benzinkort samt et OKmobil-nummer, så bliver din Bonus Taletid eller Bonus Data ganske automatisk overført til din konto. Du kan faktisk også vælge at give din OK bonus videre.

  • fri sms/mms
  • fri OK Mobil til OK-Mobil
  • fri Facebook
  • mulighed for at tanke Bonus Taletid/Bonus Data

Hvad udbyder OK mobil ?

Hvis du tænker på at skifte dit mobilselskab ud med et ny, så er OK mobil et godt forslag. Her er der nemlig både mulighed for billige abonnementer, men også mulighed for at opnå rabat hvis du tanker OK benzin.

Du kan sagtens vælge OK mobil som din leverandør af mobil taletid og data. Mange tror nemlig at det kun er de store og kendte teleselskaber der kan levere et godt produkt. Men det er altså ikke tilfældet. Her kan OK mobil altså sagtens bære med.

OKmobil er et lavprisselskab

Selv om dette selskab er et lavprisselskab, så er det altså ikke ensbetydende med at de leverer et dårligt produkt, tværtimod. Dette selvskab hører til blandt de mindre mobilselskaber i Danmark, men leverer faktisk et ganske glimrende produkt.

De har nemlig også ud over at have mobil taletid og mobil data i pakkerne, også en fordel hvis du har en bil. Du kan nemlig opnå endnu flere fordele hvis du tanker OK benzin (som skrevet ovenfor).

Hvem er OK mobil?

OKmobil er en del af firmaet OK. De udbyder mobil taletid, mobil data, samt gratis taletid mellem 2 telefoner med et OK abonnement. Deres mål er at gøre mobiltelefoni så gennemskueligt som overhovedet muligt, og det er også derfor at deres er simple og lette at overskue. Fri sms og mms er også en del af alle deres pakker.

Få dækket dit mobil behov med OK mobil

Her kan du vælge mellem få pakker med mobil taletid og data, og disse pakker dækker de fleste behov for mere eller mindre taletid eller data. Hvis du ikke har det store behov for hverken taletid eller data, så kan du bælge en af de mindre pakker, eller den pakke der er forbrugsadregnet. Du kan jo i alle pakker tale gratis med andre OKmobil brugere i Danmark.

Har du et større behov kan du vælge en pakke med fri taletid og flere data, hvis du ikke kender så mange der også har OK mobil som mobil udbyder. Så du kan se at der er pakker til alle behov hos OKmobil. Hvordan kan jeg optage samtale med iPhone ?

Mere for pengene hos OKmobil

Da dette selskab hører til de mindre i Danmark, så er det ofte en fordel, for her skal du ikke betale så meget for en mobilpakke som hos de største selskaber.

Dette skyldes at omkostningerne hos et mindre selskab som dette kan holdes væsentlig lavere end hos de store selskaber. Dette betyder at prisen kan trykkes ned af, og være blandt de billigste mobilselskaber i Danmark.

Dette kan være en stor fordel for dig, hvis du er studerende eller bare har et lille budget hver måned til dette behov. Her får du rigtigt meget for pengene hos OKmobil.

OK mobil og OK benzin er det samme selskab

OKmobil tjener ikke bare penge på at sælge mobilabonnementer. De er også en del af benzinselskabet OK benzin. Og dette betyder at der er flere indtægtskilder end bare mobiltelefoni.

De mobilselskaber der kun har telegoni er altså mere afhængige af at skulle tjene flere penge på mobilabonnementerne, og har derfor ofte højere priser på deres mobil produkter. Derfor er det en stor fordel at OK-mobil også har et benzin selskab i ryggen, så der kan tilbydes lavere priser på mobiltelefoni og data paller.

Find nemt rundt med OK mobilabonnement

OK abonnement sætter en ære i at gøre det nemt for dig at finde rundt i deres mobilpakker. Dette gælder også når du skal skifte til et OK abonnement fra et andet mobilselskab.

Der tilbydes også en del ekstra pakker til deres abonnementer. Dette i form af at købe ekstra taletid eller data hvis du inden månedens udløb er løbet tør for disse, Så kan dette tilkøbes online nemt og hurtigt.

God service og support

Inde på OKmobils hjemmeside finder du svar på de mest stillede spørgsmål som kunderne er kommet med igennem tiden. Der skulle du kunne finde svar på de oftest stillede spørgsmål som OK-mobil er blevet stillet igennem tiden. Så er du også fri for at skulle vente på at komme igennem på en telefon support.

Men skulle du komme ud for et spørgsmål som du ikke kan finde svar på på deres support hjemmeside, så kan du ringe til OK-mobil support og gerne komme igennem ret hurtigt. Dvs. at 8 ud af 10 der ringer ind til OK support kommer igennem inden for 1 minut. Dette er et glimrende gennemsnit af en telefon support at være.

Fordele og ulemper ved OKmobil

Som vi tidligere har nævnt har du den fordel so OK-mobil kunde at du også kan kombinere det med et OK benzin kort. Her kan du opnå fordele ved at få bonus taletid og data når du tanker benzin hos OK.

Du får adgang til det de kalder for fri Facebook. Dette betyder at hvis du er løbet tør for for mobildata inden månedens udløb, så kan du stadigt være på Facebook med dine venner og familie.

Dette syntes vi er en super god ting for dig der er meget på Facebook. For hvem er ikke det i dag.

Det er let at skifte til OK mobil

Det eneste du skal gøre er at udfylde nogle felter på OK-mobils hjemmeside, så sørger systemet automatisk for at opsige dit gamle abonnement hos dit nuværende mobilselskab, og du får automatisk tilsendt et nyt sim kort som du kan skifte dit gamle sim kort ud med når dit gamle abonnement udløbet. Nemt og enkel service hos OK-mobil.

Information om OKmobil:

Kundeservice: Telefon nummer: 78733808

Åbningstider:

Alle hverdage fra 8 – 20

Adresse:
OK a.m.b.a.
Åhave Parkvej 11
8260 Viby J