Telia mobil abonnement – Med over 1,1 million kunder indenfor Mobilområdet, samt bredbåndsområdet, gør Telia til den anden største operatør i Danmark.

Telia mobil er den anden største operatør i Danmark

De tilbyder i dag Mobiltelefoner, Mobil Taletid, Fastnet taletid, Mobilt Bredbånd, og Bredbånd samt TV.

telia mobil

Gå til Telia

Telia abonnementer

Mobiltelefoni tilbydes med både 3G og 4G hastigheder. Desuden tilbydes også abonnementer med Spotify, HBO, og andre tilbud. Sidst men ikke mindst kan du tale gratis med alle andre Telia abonnenter i Danmark.

Her ser du de mobilpakker med mobil taletid og mobil data som Telia mobil tilbyder.

Telia mobil taletid i Danmark

Hvis du ikke vidste det i forvejen, så er Telia faktisk et internationalt selskab, der i Danmark udbyder mobiltelefoni, fastnettelefoni, samt internetabonnementer og kabel-tv. Telia mobil taletid startede op i Danmark tilbage i 1995, og var faktisk det første teleselskab der var med til at bryde monopolet hos TDC.

Telia mobil. TDC havde dengang siddet solidt på telemarkedet indtil da. I 1996 køber Telia Danmarks 2. største leverandør af kabel-tv Stofa, og skifter herefter navn til Telia Stofa A/S. Læs anmeldelser af Telia hos Trustpilot her.

Hvad er Telia kendt for?

Telia mobil og internet. De er for tiden nok mest kendt for at tilbyde Danmarks bedste 4G netværk til sine kunder. Og så gives der i nogle af pakkerne adgang til Spotify’s over 20 millioner musiknumre. Men de er også kendte for de sjove tegneseriefigurer som optræder i alle deres reklamer på tv, samt på bannere og i det offentlige rum.

Telia taletid erhverv

Telia tilbyder selvfølgeligt også telefoni og internet til erhvervslivet i Danmark. Du får dit eget login, hvor du kan downloade fakturaer og eller overskue alle de forskellige medarbejderes forbrug osv. Her kan du også selv gå ind at rette flere ting i din Telia taletid profil.

Videokonference til erhvervslivet

Videokonference hos Telia er lavet som en Cloud Service, og det giver dig og din virksomhed alletiders mulighed for at holde videomøder med jeres medarbejdere, kunder samt samarbejdspartnere.

Videokonferencen er lavet som en hosted IP løsning, der kan knyttes sammen med dig og din virksomheds eksisterende TeliaSonera DataNet løsning.

Du kan også vælge en eventuel MPLS løsning hos en anden udbyder. Videokonferencen kan iøvrigt leveres med en ganske almindelig internetforbindelse.

De kom op på omkring 600.000 kunder og Stofa blev desuden solgt fra igen i 2010 til det Svenske selskab Ratos. Telia mobil taletid fik fra 1998 flere og flere licenser til diverse mobilnet i Danmark.

De voksede sig større og større. I 2005 købte de selskabet Orange. Siden da har de været det 3. og 4. største mobilselskab i Danmark, i kamp med TDC, Telenor og Sonofon.

Dette var indtil de i 2007 opkøbte lavprisselskabet Debitel, som senere kom til at hedde Call me, og blev i Top 3 blandt mobilselskaber i Danmark.